Rüyada cenazenin önünden gitmek

Rüyada cenazenin önünden gitmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada cenazenin önünden gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada cenazenin önünden gitmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık önünden geçmek kişinin kazancının artacağına, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada caminin önünden geçmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahvehane önünden geçmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments