Rüyada atlas görmek

Rüyada atlas görmek hayırlı haberler alacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada atlas gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada atlas kumaş görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlas görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlas okyanusu görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada atlas yorgan görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments