Rüyada parça kumaş görmek

Rüyada parça kumaş görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, mal edineceğine, düşmanına galip geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada parça kumaş gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Rüyada parça kumaş görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kumaş parçası görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kumaş topları görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş ölçmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada atlas kumaş görmek hayata küseceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kumaş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kumaş almak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments