Rüyada yeşil saten kumaş görmek

Rüyada yeşil saten kumaş görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saten kumaş gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek yokluk içine gireceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil saten elbise giymek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz saten elbise giymek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada saten perde görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada saten yorgan görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments