Rüyada ölüden simit almak

Rüyada ölüden simit almak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden simit almak gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada ölüye simit vermek neşenin yerine geleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden simit almak zahmete ve derde düşeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize rivayet eder.

Rüyada simit aramak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit istemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına inanılır.

Rüyada simitçi görmek problemlere çözüm bulunacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada fırında simit görmek güzel fırsatların elde edileceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada simitçi olmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette simit görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments