Rüyada ölüye simit vermek

Rüyada ölüye simit vermek elindeki işi rayına oturtacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölüye simit vermek gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüye simit vermek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden simit almak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köftelik simit görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit bölüşmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada simit ayran görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek ve simit görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada can simiti görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yanık simit görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments