Rüyada simit aramak

Rüyada simit aramak sıkıntılı bir işe girileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, maddi zarar edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada simit aramak gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada simit aramak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada küflü simit görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü simit görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada simit ayran görmek tatsız haberlerin alınacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada taze simit görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada simit paylaşmak bütçesinin küçüleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kandil simidi yemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada simit hamuru görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments