Rüyada simitçi olmak

Rüyada simitçi olmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, afiyette ve keyifte olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada simitçi olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada fırında simit görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada biriyle simit yemek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada susamlı simit yemek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada simitçi olmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yanmış simit görmek rahat bir döneme girileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada simit ve çay görmek mutluluğunun büyüyeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalettir.

Rüyada poğaça simit görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments