Rüyada ölüden kefen almak

Rüyada ölüden kefen almak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi zararını karşılayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden kefen almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kefenli ölüler görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, namaz kılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kefenini açmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefende görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada ölünün kefenini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments