Rüyada ölü birini tabutta görmek

Rüyada ölü birini tabutta görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini tabutta gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini tabutta görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü tabutu görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada ölüyü tabutta görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, büyük emekler vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments