Rüyada ölüyü tabuta koymak

Rüyada ölüyü tabuta koymak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerinde kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak konfor içinde olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini tabuta koymak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada birini tabuta koymak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada canlı birini tabuta koymak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak gönlünün ferahlayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, rahat bir dönem yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments