Rüyada oltayla timsah yakalamak

Rüyada oltayla timsah yakalamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, hayır duaları alacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada oltayla timsah yakalamak gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada oltayla timsah yakalamak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak güzel günlerinin geride kalacağına, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Rüyada oltayla köpek yakalamak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Rüyada olta ipi görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık oltası görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments