Rüyada oltaya takılmak

Rüyada oltaya takılmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada oltaya takılmak gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada oltaya takılmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada balık oltasına takılmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kırık olta görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, dinine bağlı kalacağına inanılır.

Rüyada olta iğnesi görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada olta atmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada olta yapmak herkesin rahat edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada olta ipi görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments