Rüyada olta iğnesi görmek

Rüyada olta iğnesi görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, lüks içinde olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada olta iğnesi gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada olta iğnesi görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kırık olta görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada oltayla yılan yakalamak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak maddi konuların çözüme kavuşacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık oltası görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments