Rüyada kırık olta görmek

Rüyada kırık olta görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık olta gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada kırık olta görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada oltayla köpek yakalamak çok başarılı işlere girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada olta iğnesi görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek ününün çoğalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada olta kurşunu görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada büyük olta görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada olta atmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak daha fazla gelire kavuşacağına, canın derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments