Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Rüyada olta balık tutmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada suya olta atmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işarettir.

Rüyada olta yutmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments