Rüyada lağım fareleri görmek

Rüyada lağım fareleri görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada lağım fareleri gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada lağım faresi yemek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada evde lağım faresi görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük lağım faresi görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet eder.

Rüyada siyah lağım faresi görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada lağım faresi görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım fareleri görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments