Rüyada atı kesmek

Rüyada atı kesmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada atı kesmek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada at kuyruğu kesmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada at kafası kesmek hasret çekenlerin birleşeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işarettir.

Rüyada beyaz at kesmek işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada atın kafasını kesmek aklına giren şeytana uyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kesmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada atı kesmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın ayağını kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada at başı kesmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments