Rüyada at kesmek

Rüyada at kesmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada at kesmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada atın ayağını kesmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada atın kafasını kesmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kesmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada atı kesmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Rüyada at kafası kesmek hayırlı bir karar verileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada at başı kesmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz at kesmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada at kuyruğu kesmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments