Rüyada at kuyruğu kesmek

Rüyada at kuyruğu kesmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada at kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada at kuyruğu kesmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek bir koyduğu işten üç alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı at kuyruğu yapmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments