Rüyada azrailin gölgesini görmek

Rüyada azrailin gölgesini görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin gölgesini gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada siyah gölge görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada melek gölgesi görmek gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gölgesini görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, geri planda kalacağına işarettir.

Rüyada gölgeden kaçmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Rüyada karanlik gölge görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara gölge görmek hedeflerine ulaşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments