Rüyada ölmüş birini kefenle görmek

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş kaybı yaşanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, halsizleşeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenle gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada kefene görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kendi kefenini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz kefen görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sarı kefen görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada bebeği kefende görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments