Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada anneni kefenli görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada babasını kefenli görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kefen yıkamak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments