Rüyada kendini beyaz kefenle görmek

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek çok daha iyi günler göreceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz kefenle gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kefene sarılmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kefen görmek moralinin bozulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet eder.

Rüyada annesini kefenle görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Rüyada kefen giymiş birini görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kefenini hazırlamak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments