Rüyada ateşin üstünde yatmak

Rüyada ateşin üstünde yatmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada ateşin üstünde yatmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, işinde ustalaşacağına işarettir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ateşin üstünde oturmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünde yürümek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kendisiyle de gururlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin etrafında oturmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments