Rüyada ateşin üstünde yürümek

Rüyada ateşin üstünde yürümek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, düzeninin sarsılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Rüyada ateşin üstünde yürümek saadete ereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde yatmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada ateşin üstünde oturmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ateşin üzerinde yürümek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments