Rüyada ateşin üstünden atlamak

Rüyada ateşin üstünden atlamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada ateşin üstünden atlamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Rüyada ateşin üzerinden atlamak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünde yürümek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünden geçmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünde oturmak özgüveninin yerine geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek işinin ehli durumuna geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, zarar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments