Rüyada ateşin üstünde oturmak

Rüyada ateşin üstünde oturmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada ateşin üstünde oturmak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üzerine oturmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin etrafında oturmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sorunların yakında son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ateşin üstünden geçmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, ticarette zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde yatmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments