Rüyada ateş tutuşturmak

Rüyada ateş tutuşturmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, üzüntülerinin son bulacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, geçiminin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ateş tutuşturmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada ateş tutuşturmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada günes tutulmasını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulması görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle elele tutuştuğunu görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işarettir.

Rüyada fareyi tutup atmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, bol muhabbette kalacağına inanılır.

Rüyada balık tutup geri bırakmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments