Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Rüyada güneş tutulmasını izlemek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada ay tutulması izlemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mirasa yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulmasını izlemek sevgi göreceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada güneş tutulması görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments