Rüyada fareyi tutup atmak

Rüyada fareyi tutup atmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi tutup atmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada fare tutup atmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi tutup atmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutup atmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı tutup atmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık tutup bırakmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine tutunarak uçmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil tutulması konuşamamak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments