Rüyada günes tutulmasını görmek

Rüyada günes tutulmasını görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayatının zorlaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kötü yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada günes tutulmasını görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski günleri görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada her gün bebek görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada gün yapmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sayılı gün görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Rüyada birini her gün görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments