Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, manevi olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada derinden tırnak kesmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık tırnak kesmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tırnağını kesmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments