Rüyada kırık tırnak kesmek

Rüyada kırık tırnak kesmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, inancının eksileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, büyük paralara sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kırık tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada kırık tırnak kesmek sevdikleri ile birlikte olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işarettir.

Rüyada kırık tırnak makası görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek aylık gelirinin artacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa tırnak kesmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı derin kesmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek hanenizde bolluk olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments