Rüyada derinden tırnak kesmek

Rüyada derinden tırnak kesmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada derinden tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tırnağı derinden kesmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derinden tırnak kesmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları derin kesmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tırnak kesmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek hile ile mal elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide tırnak kesmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments