Rüyada uzamış tırnak kesmek

Rüyada uzamış tırnak kesmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, muradın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek onları rahat ettireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada tırnak uzaması görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına alamet eder.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments