Rüyada bebeğin tırnağını kesmek

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada bebek tırnağı kesmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada saç ve tırnak kesmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek refah düzeyinin artacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tırnak kesmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işarettir.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ihanete uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments