Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, düzeninin bozulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada köpeklerin oynadığını görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tiyatroda oynadığını görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada oynadığın oyunu görmek doğru haber almaya, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan oynadığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments