Rüyada aslan oynadığını görmek

Rüyada aslan oynadığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan oynadığını gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada aslan oynadığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının oynadığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada cenazede oynadığını görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada bilye oynadığını görmek emeğinden hayır göreceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebekle oynadığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada iskambil oynadığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin oynadığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments