Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, evlenme yolunda adım atacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının oynadığını görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek dünya mallarının çoğalacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle oynadığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments