Rüyada oynadığın oyunu görmek

Rüyada oynadığın oyunu görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oynadığın oyunu gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada oyun oynadığını görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Rüyada oynadığın oyunu görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments