Rüyada ölen birini yanağından öpmek

Rüyada ölen birini yanağından öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek feraha ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments