Rüyada öldürüp saklamak

Rüyada öldürüp saklamak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Rüyada öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada öldürüp saklamak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürüp saklamak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam öldürüp saklamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının parasını saklamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elmas saklamak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi saklamak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments