Rüyada birini öldürmek ve saklamak

Rüyada birini öldürmek ve saklamak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada öldürüp saklamak sağlık ve hayır getireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada adam öldürüp saklamak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada birini öldürüp saklamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç saklamak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini saklamak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde birini saklamak ailesini utandırmayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments