Rüyada adam öldürüp saklamak

Rüyada adam öldürüp saklamak eskileri yâd edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, güzel zamanlar geçireceğine, geri planda kalacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada adam öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada adam öldürüp saklamak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam saklamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada öldürüp saklamak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini öldürüp saklamak işe zorla gidip geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak adam öldürmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürmek ve kaçmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments