Rüyada bir şeyi saklamak

Rüyada bir şeyi saklamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi saklamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada birinden bir şey saklamak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi saklamak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalettir.

Rüyada esrar saklamak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada buğday saklamak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada iğne saklamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altınları saklamak çok büyük borçlar alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments