Rüyada elmas saklamak

Rüyada elmas saklamak gözyaşı dökeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmas saklamak gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada elmas saklamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz elmas görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada yer elması görmek malının artmasına, bereketlenmesine, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek kafa dağıtacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer elması almak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada mor elmas görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elmas kaybetmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet elması görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments