Rüyada okulda düşmek

Rüyada okulda düşmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, şifa bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada okulda düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda düşmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Rüyada özel okula gittiğini görmek fesada bulaşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalettir.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada okulda sınav olmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada başka okulda okumak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada okuldan geldiğini görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda yıkanmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments