Rüyada okul kazanmak

Rüyada okul kazanmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hem de çok üzüleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul kazanmak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada okul kazandığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kazanmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada askeri okulu kazanmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işarettir.

Rüyada iyi bir okul kazanmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Rüyada polis okulu kazanmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek okul kazanmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments