Rüyada okul kazandığını görmek

Rüyada okul kazandığını görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada okul kazandığını gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada iyi bir okul kazanmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin okulu kazanmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri okulu kazanmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir okul kazanmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul kazandığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada polis okulu kazanmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada okul kazanmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Feyza

Annem rüyasında benim kötü bir okul kazandığımı görmüş ama oranın bana çıkma ihtimali yok ne anlama geliyor merak ediyorum yakın zamanda lise tercihim açıklanıcak merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim